Produkt område

Garanterat bra

kvalite

Sammarbete med Yanmar

Distribution i 140+ länder

Produktions kapacitet på 300,000 traktorer

Bland dom 5 största tillverkarna i världen

Våra produkter

Solis i aktion


Filmer med tuffaste traktorerna från hela världen.Upptäck lyckliga nöjda kunder,produkt demo,Solis berättelser och titta hur traktorerna gör det bättre i världen

Solis prat

No Upcoming events

Referenser

En kund från Frankrike

Jag köpte nyligen SOLIS 50 HP Tractor för att ersätta min gamla Renault 40 HP. Och jag köpte den från Quano Company. Jag och min familj testade det för att rengöra skogen, det fungerade bra även i de knepiga områdena. Vi använde Zero Choir. T hittade bränsleförbrukningen att vara ekonomisk och med min 10 timmars erfarenhet av denna traktor måste jag säga att jag är ganska imponerad av prestanda.

En kund från Frankrike

En kund från Turkiet

Jag är nöjd med sin kraft, dragkraft, bränsleförbrukning, reservdelar, återförsäljare så vidare. Jag är nöjd med dragningen. Jag är särskilt nöjd med sin bränsleförbrukning jämfört med andra märken. Jag gillar verkligen Solis Tractor. Traktorn är lätt att använda, vackert utformad och den är väldigt bekväm.                                                                                                                            

En kund från Turkiet

Julio Cesar, Spanien

Hej, jag är Julio Cesar, och jag jobbar mycket med thrasher, cutter, kross. Jag är lycklig efter att ha köpt traktorn. Det är styrkan är utmärkt. Jag gillar hur det fungerar. Den har bra styrka och bra grepp. Jag har tagit den till platser där traktorer inte kan flytta. Jag har drivit detta på blockerade och lutande ställen och det har redan visat sig.

Julio Cesar
{"video_yurl":"true"}
Svenska