OM OSS

Firm of Excellence Tradition

Sonalika International är en ledande traktorer och homestead-typer av redskapsorganisationer som ligger i Indien. Sedan starten 1969 är organisationen åtagit sig att ge toppnära föremål till odlingsnätet. Sonalika Group tillverkar och marknadsför kompletta jordbruksarrangemang över hela världen och marknadsför en omfattande resväg av artiklar inklusive; traktorer, jordbruksmaskiner tillbehör, motorer, diesel gensets, auto komponenter och pick & carry kranar.

FÖRVALTNING

Mr. A.S. MITTAL
(VICE ORDFÖRANDE)

A.S. Mittal, en välkänd industriman inom jordbruksbranschen, leder ITL Group som vice ordförande. Mittal har en omfattande erfarenhet av branschen på över 40 år och har stadigt byggt upp ITL som en av de ledande traktorsexportörerna och Indiens tredje största traktortillverkare.

Dr. DEEPAK MITTAL (VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR)

Dr Deepak Mittal är verkställande direktör för Sonalika Group of Companies och är den obevekliga kraften bakom att bli ett av de kända traktorvarumärkena i Indien samtidigt som företaget har ökat sin närvaro i över 140 länder globalt.

MR.RAMAN MITTAL (VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR)

Raman Mittal har bidragit till att ITL har tagit sig in på en global plattform för att bli ett heltäckande jordbruksföretag. leverantör av jordbrukslösningar. Med honom vid rodret har företaget nästan fördubblat sin volym och ökat sin marknadsandel under de senaste fyra åren.

MR. SUSHANT SAGAR MITTAL
(DIREKTÖR)

Sushant Sagar Mittal har en examen i internationell handel från London. Han började i familjeföretaget med traktorer 2011 och ansvarar för företagets internationella affärer/exportportportportfölj, med fokus på strategi och nya affärer.produktutveckling.

DR. RAHUL MITTAL
(DIREKTÖR)

Rahul Mittal (verkställande direktör) är maskiningenjör från Cardiff University (Storbritannien) och har en MBA från S P Jain School of Global Management. Han kom in i familjeföretaget 2015 och ansvarar för den internationella verksamheten Portfolio ITL.

INTERNATIONELL TRAKTORER LIMITED (ITL)

Med en årlig produktion på 300 000 traktorer är ITL en av de tre homestead-maskinvaruleverantörerna i Indien och bland de bästa 6 traktortillverkarna globalt. Organisationens verklighetsklassproducerande enhet sprider sig över 2 Lac sq. Mt. av land. Den praktiserade och begåvade arbetskraften bestående av mer än 5000 fakulteter har åtagit sig att göra det bästa i klassutrustning. Med enastående solid närhet på de flesta av de anmärkningsvärda marknaderna runt om i världen är och från ITL marknadsledande och mest rörliga traktorns markering i 4 olika länder i Asien och Afrika. ITL är direkt den största indiska organisationen som erbjuder närhet över 20 nationer i Latinamerika och Sydamerika, och erbjuder redid traktorer beroende på grannlänningar i Brasilien och Argentina. Samtidigt som ITL har expanderat observerbar närhet i 33 EU-länder och icke-EU-länder, har ITL effektivt drivit traktorerna i USA.
ITL erbjuder den mest långtgående produktportföljen med ett brett utbud av traktorer och homestead typer av redskap från 20 hk till 120 hk, under två distinkta varumärken som heter Sonalika och Solis. ITL lägger fram hela landsbygdssvar för odlingsnätet över hela världen. Samlingen är otvivelaktigt att hålla upp världsomspännande åtgärder vid montering av objekt och företagets förening med världsomspännande pionjärer som YANMAR (Japan) och Renault (Frankrike), vilket är intrycket av detta engagemang. ITL har ett internt innovativt instruktionscentrum för att ge lärande och förberedelser om detaljer, support och ideell användning till arbetare, kollegor och kunder. Den ungdommeligaste och snabbast utvecklande traktororganisationen i Indien har ITL uppnått laurellerna på över 800 000 bondebaser under det mest begränsade tidsintervallet, vilket speglar dess bildvärde. Förtroende och gynnade runtomkring, erbjuder ITL ett incitament för kontanter och välgörenhetsorganisationer runt om i världen. De viktiga spekulationerna i samlingen genom att köra världsomspännande varumärken som Blackstone (Singapore) och JM Financial är tecknen på ITLs oundvikliga quantumhopp i världsdimensionen. ITL är känt för att göra nolldeformationer med varaktig överensstämmelse med kvalitetsmätare, och godkänner ITL med globala bekräftelser som: ISO 9001: 2008 / ISO 140001: 2004 / ISO TS 16949 och ISO 140012015 / ISO90012015. I enlighet med stränga amerikanska EPA-standarder och Euro Homologation är traktorerna anpassade för de europeiska marknaderna.

IDEAS FRAMTIDEN

SOLIS

SOLIS – Är ett spanskt ord som fått från Latin Sol; SOLIS, betyder faktiskt Sun, intensiteten och lönsamheten. Eftersom solen är grundläggande för att fortsätta livet på jorden, förväntar sig varumärket SOLIS att vara lika viktigt i ranchers liv genom att öka lönsamheten och upplysa deras väg till framgång.
Den blåa användes i våra logotyppartners med soliditet, kraft, stil och anpassning.
Den kursiva textstilen visar konsistens och ramen förstår kvaliteten och konsistensen i vårt objekt.

Svenska