Våra traktorer

SOLIS tillverkar de bästa kompakta traktorerna med hjälp av avancerad teknik för att ge maximal produktivitet i mindre gårdar som kräver mycket ansträngning och systematisk tillvägagångssätt. Dessa traktorer är också de bästa kompakta traktorerna som passar för en hobbygård.
SOLIS kompakta serien ger uthållighet, livslängd och den perfekta ergonomin, för att inte glömma det faktum att de är mest produktiva och ekologiskt sunda och stabila samt ekonomiskt lönsamma. För att förstärka användarnas behov är en kompakt traktor utrustad med avancerad teknik som tillgodoser de många kraven på stora såväl som mindre gårdar som Hobby gårdar.
SOLIS kompakta serien finns i två hästkrafter – 20 och 26. SOLIS S20 är en underkompakt och lågtraktor traktor som är mycket kompetent och har en lyftkapacitet på 500 kg. SOLIS S 20 levererar högkvalitativa prestanda, med kontroll av operatörens närvaro och underlättar hög dragkraft på fältet, vilket gör den till en av de bästa kompakta traktorerna.


S-Series

20 – 120 HP

Kraft och effektivitet,den extra pålitliga Solis kompakt serien är utrustad med ett komplett tillbehörsprogram för redskap och kan utföra alla jobb med sin mångsidighet.

Svenska